Waarom u voor ons bedrijf kiest?

Een tevreden klant is de beste referentie.  Wij durven zonder schroom te zeggen dat we heel tevreden klanten hebben.

Dit heeft twee redenen: we houden ons aan gemaakte (prijs)afspraken en we zorgen ervoor dat u een kwalitatief hoogstaand product krijgt dat aan alle esthetische en technische eisen voldoet. Door op voorhand te overlopen wat u mooi en niet mooi vindt qua tekening en textuur, slagen we erin om vaak het compliment te krijgen: "het is precies wat we in onze gedachten hadden".

Ervaring vereist?

Ja, voor het plaatsen van mortex is enkele jaren ervaring vereist omdat het een product is dat je beter door en door kent om esthetisch tot een mooi resultaat te komen. Mortex kan geplaatst worden zonder enig gevoel  in de te verkrijgen tekening en zonder de nodige kennis van materiaalgebruik waardoor  u een vloer of wand krijgt met bijvoorbeeld helse vlammen, opvallende aanzetten, oneffen stukken en kleurverschillen.  Bij ons zal u dat niet tegenkomen, dat is onze garantie.

Er zijn prachtige foto's op internet te vinden van mortexrealisaties maar heel vaak zijn de projecten afgewerkt met een verdiepende olie waardoor eventuele tekortkomingen niet te zien zijn omdat de olie het pigment maximaal naar boven brengt en er een mooi resultaat bekomen wordt. Zeker als dit bijkomend gewaxt wordt. Mano werkt niet op deze manier aangezien de natuurlijke olie geen bescherming biedt tegen vlekken. Omdat voor ons het gebruiksgemak primeert, kiezen wij voor producten op basis van nanotechnologie maar hiermee camoufleer je niets: what you see, is what you get. Dat is dan ook de reden waarom we aan elke opdracht intensief werken, het moet onmiddellijk mooi en degelijk zijn.


Hier vindt u een overzicht van architecten en binnenhuisarchitecten waar wij op regelmatige of occasionele basis mee samenwerken.

Nathalie Vervenne

Architecte Nathalie Vervenne
www.nathalievervenne.be


Graux-Bayens

Architectenbureau Graux-Baeyens
www.graux-baeyens.be


Interieur designer Frederic Hooft
www.frederichooft.be


Interior designer Marie-France Stadsbader
www.stadsbadermarie.com


Archion

www.archion.be

Foto binnenkort beschikbaar.


B5

B5 architecten
www.b5architecten.be


DMOA Architecten
www.dmoa.be


blaf

Blaf Architecten
www.blaf.be