Paintings by Rebecca Carron

Een uniek schilderij in uw woning, is de finishing touch van de verbouwing van uw interieur. Hier vindt u betaalbare kunst van Rebecca Carron, in de eerste plaats kunstschilder, in de tweede plaats ondersteunende partner van Mano. www.rebeccacarron.com. Rechtstreekse verkoop en info: rebe-car@telenet.be. Schilderijen worden steeds geleverd bij u thuis  en u heeft als klant de mogelijkheid om gedurende een aantal dagen, het schilderij te presenteren in uw woning mits betaling van een borg.

Exposities:

  • Zon en Zee via Art is Cool in Chiliboutique te Gent
  • Zichten Gent, permanente tentoonstelling ontbijtzaal NH hotel Gent

... een kleine selectie, prijzen tussen 400 en 900 euro (afhankelijk van de grootte van het schilderij, het gebruikte canvas)

Portretschilder

Rebecca heeft een voorliefde voor het portretteren. Haar grote koppenreeks (150 x 150) was een succes. Hieronder vindt u een overzicht van deze reeks waarvan Maurice Engelen en Matthias Coppens nog te koop (2.800 euro) zijn. 

Schilderen in opdracht

Hieronder vindt u een selectie van portretten die op aanvraag werden geschilderd. De prijs is afhankelijk van de grootte van het doek. Vraag vrijblijvend informatie aan.