Koperkleurige mortexvloer

 

Koperkleurige mortexvloer

Joske

Mortexvloer op chape in nieuwbouwwoning - Aaigem

De kleur van deze mortexvloer is samengesteld uit drie pigmenten. Hoe donkerder u gaat in kleursamenstelling, hoe mooier mortex tot uiting komt.  Gemakkelijke kleur om te onderhouden. De bouwheer heeft de vloer zelf gepolijst. Zelf polijsten is enkel aan te raden als u handig en geduldig bent.


Laurence

Lichte mortevloer in oude hofstede - Volkegem

Deze mortexkleur kan je greige noemen en licht de ruimte enorm op. Nadeel is echter dat het verschuiven van voorwerpen zichtbaar wordt met strepen of rubber van schoenzolen afgaat. De kleur is zeer geschikt voor kleine, particuliere ruimtes waar voornamelijk met pantoffels wordt gelopen. Tenzij u er niet mee inzit om de vegen met een sponsje weg te wrijven.  Bouwheer heeft de voorbereiding  van het polijsten gedaan.


Rose

Donkergrijze mortexvloer in oud klooster - Gent

Andere, iets donkerdere en koudere kleur dan het project Joske.  Zeer gemakkelijk in onderhoud. Door de vele gleuven in de chape, werd de vloer eerst geëgaliseerd.


Vloeren Coureur

Beige mortexvloer - Gent

Mortexvloer in een huisartsenpraktijk in een beige tint (middentoon). Vloer werd samen met de bouwheer gepolijst.


Miss P

Gietvloer van stoopen en meeûs - Aalst

Ambachtelijke gietvloer  van het product Stoopen en Meeûs in lichtgeel. Werd gelegd op aanvraag van de klant maar is minder gebruiksvriendelijk dan een mortexvloer.


Walris

Glanzende mortexvloer - Gent

Donkere mortexvloer die hard gepolijst werd waardoor je meer een vlekkenstructuur en meer glans gaat verkrijgen.  Zeer onderhoudsvriendelijk.


Collie

Trap in mortex - Merelbeke

Betonnen trap afgewerkt in mortex en hard gepolijst.  Slijtvast en onderhoudsvriendelijk.