Rose

Renovatie  badkamer in witte mortex color - Gent
Naadloze mortexuitvoering  voor de volledige badkamerinrichting op een gecementeerde ondergrond en H2O fermacell-bouwplaten.  Mortex wastafel uitgevoerd in multiplex. Onderbouw  inloopdouche uitgewerkt met een kerdimat.


Gaëlle

Renovatie badkamer en wellness in witte mortex color - Knokke
Privé-wellness met stoomcabine en saunavloer in mortex. Gietvloer in witte mortex geschikt voor passage indien de vloer een bijkomende waxbehandeling ondergaat.  Volledige inrichting in mortex (wanden, vloeren, zitbank, cabines), ondergrondvoorbereiding met een kerdimat.


Emy

Nieuwbouw wellness in de tuin - Gent
Luxueuze privé wellness uitgewerkt in een waterdichte mortexstuc. Ondergrond opgebouwd uit Lux-platen en lux-cabine voor de hammam.  Ondergrond inloopdouche uitgewerkt in Kerdi.


Lex

Renovatie kleine badkamer in witte mortex - Oudenaarde

Leuk badkameridee voor een kleine ruimte.  Door vloer en wanden in elkaar te laten overlopen, voelt de kleine badkamer ruim aan. Designlavabo als losstaand gegeven om de ruimte licht te houden. Inloopdouche in appartementencomplex, volledig waterdicht gemaakt met kerdimat op nieuwe chape. 

Bouwheer (dame)  heeft de badkamer zelf gepolijst om van een korting te kunnen genieten.


Amy

Nieuwbouw loft – luxe  badkamers in zwarte mortex - Brussel

Leuk badkameridee voor een kleine ruimte.  Door vloer en wanden in elkaar te laten overlopen, voelt de kleine badkamer ruim aan. Designlavabo als losstaand gegeven om de ruimte licht te houden. Inloopdouche in appartementencomplex, volledig waterdicht gemaakt met kerdimat op nieuwe chape. 


Charlie

Transparante mortexkleur absorbeert de kleur van de verf  - Aaigem

Deze mortexkleur is samengesteld uit vijf pigmenten en heeft als eigenschap de kleur die de andere wanden krijgen met verf, te reflecteren. Sommigen noemen deze kleur grijs, anderen kunnen er geen naam aan geven. In combinatie met deze muntgroene geschilderde wanden, heeft de mortexkleur ook deze schijn aangenomen (reflectie). 


Junto

Renovatie kleine badkamer in greige mortex - Aalst

Smal en lang, ongeveer 4 vierkante meter, uitgewerkt in mortex color om ruimte en eenheid te creëren.  Design meubel als losstaand element maar niet in een contrastkleur zoals het vorige badkamertje.  Bouwheer heeft geopteerd om geen bestaande openingen te maken in de gewelven waardoor gekozen werd voor een douchebak van Wedi, afgewerkt in mortex.

Bouwheer (dame) heeft de badkamer gepolijst om een korting op mortex te kunnen genieten.


Kristan

Design badkamer in warme betonlook - Opwijk

Complete badkamerrenovatie waarbij de klant heeft geopteerd om te werken met twee kleuren mortex  (witte mortex aan het lavabomeubel en donkergrijze mortex voor de overige muren). Er werd niet geopteerd voor een inloopdouche in mortex maar voor een bestaande douchetube in staal. Bij deze uitvoering moeten er siliconen voorzien worden tussen de bak en de muur aangezien beiden niet  verbonden kunnen worden met een kerdidoek.


Madeleine

Landelijke badkamer in hofstede in licht beige mortex - Roeselare

Nieuwe badkamer op houten roostering, vloer voorzien van platen waarop mortex werd aangebracht.  Wastafel en wasbak uitgevoerd in multiplex en afgewerkt met mortex color.  Mooi contrast met het verweerde hout.


Juul

Toiletruimte inrichten

Een toiletruimte inrichten kan bijzaak zijn of je kan er iets unieks van maken. Het is een ruimte die iedereen betreedt, ook de gasten en mag daarom ook gezellig ingericht worden. De foto’s van de donkere toiletruimtes tonen een donkergrijze mortexuitvoering, beide toiletten echter in een andere grijze tint. Klanten streefden een betonlook na maar met een warme gloed. De lichte foto, toont een toiletje dat onderdeel is van de douche dat zich aan de andere kant van het toilet bevindt.


Cyrille

Inrichting moderne badkamer met landelijke toets - Aaigem

Volledige badkamer uitgevoerd in beige mortex met inloopdouche, waarbij de chape werd voorzien van kerdidoek. Het meubel is een combinatie van een design opbouwlavabo, mortex en hout. Een lavabo of bad in opbouw zoals hier, is goedkoper dan een wastafel uitgewerkt in mortex.


Maric

Complete badkamerrenovatie in lichtgrijze mortex cementstuc - Kortrijk

Totale renovatie van een moderne  badkamer in een burgerwoning te Kortrijk.  Meubel uitgevoerd in mortex, ondergrond in multiplex. De constructie voor lavabo’s in onderbouw is  duurder dan lavabo’s in bovenbouw.  Bad in onderbouw is niet goedkoop en de plaat moet perfect verzaagd zijn.  Douchewanden hebben een betonlook. 


Aramis

Nieuwbouw badkamer in grijze cementstuc  - Lokeren

Badkamerideeën in overvloed, hier een combinatie van grijze mortex met keitjes. 


Boric

Renovatie badkamer op houten vloer met mortex - Oudenaarde  

Complete renovatie van een badkamer in een houten huis.  Ondertussen 1 jaar geleden, toont de vloer geen scheuren.  Houten skeletbouw, wanden voorzien van H2O-platen van Fermacell, douchebak van Wedi. Meubels in multiplex. Twee mortexkleuren: zwart met bruine ondertoon en beige.  Dit is een open badkamer zonder gesloten wand wat de ruimte groter maakt. Twee douchekranen om ’s morgens met twee snel te douchen.


Loebas

Renovatie moderne badkamer in donkergrijze mortex - Antwerpen

Betonlook wanden maar met een warme tint (grijs opgebouwd uit drie pigmenten).  Zelfde kleur als badkamer Kristan maar tekening in de mortexuitvoering is anders aangebracht. Kerdidoek op chape.


Noa

Renovatie kleine badkamer, hoekhuis te Gent

Badkamer inrichting  van een kleine ruimte met mortex en corian. Douche valt niet op omdat de volledige badkamervloer in het midden een putje heeft, geen wanden of gordijnen.  Heel inventieve manier om een kleine ruimte aan te pakken en toch nog een bad te voorzien.  Chape werd voorzien van een kerdidoek.


Smith

Volledige renovatie van een badkamer zonder ramen, wel met glazen ronde koepels - Gent

Naadloze badkamer in waterdichte witte stuc. Ook hier is de douchevloer gewoon een onderdeel van de volledige vloer door de naadloze vloer. Witte mortex gecombineerd met wit meubilair. Vloer werd na de vlekbehandeling ook nog eens gewaxt. Chape werd voorzien van kerdidoek.


Niki

Badkamer inrichting in tadelaktlook - Brugge

Twee badkamers in een prachtige villa te Brugge. Bouwheren houden van kleur, van leven in huis. Geen strak design maar elke woonkamer heeft zijn eigen sfeer.  Om een tadelaktlook te  evenaren, heeft de bouwheer (dame) ook voor kleuren gekozen die Zuiders aandoen.


Times

Nieuwbouw hofstede  van Timeless Living

Landelijke badkamer in mortex gecombineerd met een keitjesvloer. Meubel werd gemetst en gecementeerd om daarna te bezetten met mortex.